Träning

Nu har jag kommit igång väldigt bra (om jag får säga det själv) med träningen efter sommaren och allt. Jag gick upp två kilon under sommaren och dem satte sig på magen på en gång. Varför på magen, det är ju så irriterande.
Hur som helst så försöker jag träna tre gånger i veckan. Med mig har jag Magdalena och vi kämpar tillsammans.
Idag provade vi på Afrodans men det var inte vår grej kände vi. Men man måste ju prova för att få veta, nu behöver vi inte tänka på Afrodans något mer.

Mitt mål denna gång är att gå ner fem kilo till, då har jag gått ner totalt 13 kilo.
Jag lovade min dietist att jag ska ha gått ner dem fem kilona tills nästa gång vi ska ses, den 3 nov.
Det gäller att ligga i om jag ska klara av det.

Magdalena, nu kör vi järnet!

Klädbytardag

Idag på förmiddagen var jag, Becca och Magdalena på klädbytardag i Vikingaskolan. Jag fyndade en hel del fina kläder till barnen. Jag handlade för 150:- och kom hem med en hel påse full med kläder.

Det är så kul att gå på såna här events. Man armbågar sig fram och man ryker och sliter i samma plagg som någon annan, har man tur så får man plagget till slut.



Dem här två är några av plaggen jag köpte till barnen. Blixten pyjamas till Wiggo 15:-,
Adidas-set till Meja 60:-

Tobias 2 år



Idag fyller min goa gudson Tobias 2 år.
En bamsekram och ett jätte GRATTIS till dig.

Flickan som lekte med elden.

Igår var jag, Linda och Becca ute på äventyr. Jag och Becca utan barn och sambo, Linda utan katt och sambo. Vi gick på en shoppingrunda i Sickla.
Jag handlade mest kläder till Wiggo, Meja fick några strumpor. Wiggo har växt ganska mycket under sommaren så han behövde nya kläder, Meja har fått låna kläder av Alicia och så har vi kläder kvar efter Wiggo så hon har så hon klarar sig.
Iallafall, efter vår shoppingrunda så satte vi oss på ett pastahak och åt en god middag. När vi var mätta och belåtna så gick vi mot biografen och köpte det solklara biosnasket, popcorn.
Filmen började och filmen slutade.
Jag tyckte inte att filmen var jättebra. Trodde den skulle vara bättre, som första filmen (Män som hatar kvinnor), den var grymt bra. Men i denna så var det en massa dåliga skådisar och kvaliteten kändes lite budget.
Mitt betyg på"Flickan som lekte med elden" blir:
JJ av JJJJJ

Jag hoppas verkligen att tredje filmen "Luftslottet som sprängdes"  blir betydligt mycket bättre än tvåan.



Tack Linda och Becca för en härlig kväll. Jag hade det jättetrevligt.

Kväll/natt som ej slutade som vanligt

Kvällen började på gymmet men slutade på SÖS akuten.

Kvällen började som sagt på gymmet. Det var arm och rygg träning som stod på schemat. Allt går bra till jag ska köra näst sista maskinen.
Jag kände av en svag konstig värk i huvudet och tänkte att det var väl dags för huvudvärk, jag hade ju varit ganska trött och seg under dagen. Jag satte mig på maskinen och tog i. Hann inte köra så länge tills det bara small till i huvudet och värken blev enorm. Jag kan inte förklara hur ont det gjorde men läskigt var det.
Jag satte mig ner och vilade,  efter ca 10 minuter så kändes det okej men jag hade fortfarande ont.
Ronnie och jag åker hem och när jag satte mig i soffan så vart det lite värre. Jag ringde till sjukrådgivingen som tyckte att jag skulle åka in till akuten och kolla om det kunde vara en blödning eller en sträckning.
Väl inne på akuten så fick jag svara på lite frågor och dem tog prover. Efter det var det bara att vänta på läkaren. Under tiden vi väntade på läkaren så försvann värken mer och mer. Den kom tillbaka till och från bara.
Efter ca tre timmar kom läkaren in till mig. Han frågade en massa frågor, sen fick jag göra ganska många balansövningar. Alla övningar fick jag godkänt på plus att värken började försvinna så han tyckte inte att det fanns något att vara orolig över. Men om jag fick ont igen eller om jag fick domningar så skulle jag komma tillbaka.

Idag mår jag ganska bra, har lite ont i huvudet och är hemskt trött. Så nu ska jag ta det lugnt fram tills jag blir hämtad av Becca, så ska vi åka till sickla för lite shopping och sen möter vi upp Linda för att sen gå på bio och se "Flickan som lekte med elden"

 

Meja bus

Meja har en förmåga att klättra upp på vardagsrumsbordet. När hon har gjort det har jag sagt:
-Om du inte går ner så kommer jag och tar dig i örat. Varpå hon går ner på en gång.

Idag klättrade hon upp på bordet igen och ropade på mig. Då sitter hon som sagt på bordet och håller sig i örat. Då frågar jag henne:
- Ska jag ta dig i örat?
Hon sitter kvar, ler och säger JA. Haha

Hon är en riktig busunge. Det riktigt lyser bus om henne.


Födelsedagarnas vecka

I torsdags fyllde en av mina underbara vänner Karin år. Hoppas att du hade en myspys dag.

Marängtårta till dig.:)

Idag fyller ytterligare en underbar vän år vid namn Becca. Vi ska försöka förgylla din dag på det bästa sättet.

Murgröna får du av mig:)

Och imorgon fyller min älskade pappa år. Vi ses imorgon!

Pappa kan inte få nog av raggarbilar.


Nu ska jag berätta för er

ifall att ni undrar vem det är som bor i huset som står på Globen Arena.
Jo det är nämligen Påskharen och Tomten enligt Wiggo. Varje gång vi åker förbi där så vinkar Wiggo glatt till dem.



Så nu vet ni det.

Fin kommentar från en främling

Idag när vi var i Länna och handlade så var det en kvinna som stannade mig.
Hon var bara tvungen att säga att hon tyckte om min frisyr. Hon sa att den verkligen var ursnygg. Jag tackade och vart jätteglad. (Jag som tycker att mitt hår bara hänger)

Tänk om fler var som hon, som vågar stanna någon och säg vad man tycker och tänker. Jag brukar göra det men jag ska nog göra det oftare.


Mejas första ordentliga klippning

I måndags fick Meja följa med mig till min frisör. Hon har varit med tidigare och fått sin lugg klippt men denna gång skulle D klippa topparna och gå igenom hennes hår ordentligt. Hon var så duktig och lyssnade på allt som D sa. Här bjuder jag på lite bilder.

Nu börjar D klippa  Långhårig 
Jäsp..

Meja gör som D säger Klar!!!

Trött så in i norden

Jag vet inte vad det är med mig nu för tiden, men jag är så himla trött i stort sett hela tiden.
Jag försöker på alla sätt att piggna till men inget hjälper. Jag tex sover middag med Meja, jag har kommit igång med träningen igen, jag äter regelbundet, jag går och lägger mig tidigt mm.
Vad ska jag ta mig till, jag vill inte vara så här trött och tråkig. 
Har ni något bra tips så säg...

 

RSS 2.0