29/4-08




GRATTIS VÅR LILLA TJEJ PÅ 3 MÅNADERS DAGEN!!!!

What`s happening

Sitter och funderar på vad som kommer att hända framöver. Och kom fram till att det är en hel del på schemat.
Bland annat:
* Mejas tre månaders dag imorgon tis. Grattis gumman!
* Mejas första sprutor tas på onsdag
* Mejas dop i maj
* Wiggos start hos dagmamman den 2 juni
* En himla massa födelsedagar
* Semestern (underbart)
* Shopping på Gekås. I love!!!!!!!
* Och förhoppningsvis så får vi snart veta om Ronnie får jobbet på dataföretaget.

Så vi har lite att se fram emot..Ska bli skoj.

57 minuter kvar

Nu är det 57 minuter kvar tills Ronnie är ledig i tre dagar. Han har tagit pappaledig imorgon för Wiggo och i helgen är han ledig. Ska bli så skönt med tre dagars familjemys. Vi har inga planer i huvudtaget mer än att ta dagarna som de kommer. Om vädret tillåter så ska vi fixa lite på tomten.
Det enda tråkiga är att Meja har blivit lite förkyld men vi får hoppas att den inte blir så allvarlig.

Vad ska ni göra i helgen då?

Grattis brorsan!

Idag fyller min kära bror år. Eftersom vi redan har firat honom två gånger så blir det inget firande idag.
Ett stort grattis från systeryster med familj. Puss och kram!

Fruktansvärt magkatarr-anfall

Imorse när jag vaknade hade jag en lite känning i mellangärdet men tänkte inte så mycket på det.
Efter frukost och ett härligt varmt bad så slog det bara till. Det värsta smärtan jag nånsin känt när det gäller min magkatarr. Jag kunde inte stå, satt och skakade och kroppen vart orkeslös. La mig i sängen och försökte återhämta mig. Det enda som funkade var att just ligga i sängen. Så det är det jag har gjort hela dagen. Skönt att Ronnie var ledig (synd att det var hans födelsedag bara) och att mamma var här nere. Jag har knappt ätit nåt idag för jag har inte varit hungrig eller sugen. Men nu har jag fått i mig en halv fralla och lite glass. Mår lite bättre nu, är mest orkeslös och ont i huvudvärk. Ska gå och lägga mig så fort Meja ätit sitt sista mål inför natten som brukar vara runt den här tiden.
Imorgon ska jag ringa Vårdcentralen och se om jag får komma dit och få lite bättre tabletter och som jag får äta medans jag ammar. 
Hoppas att jag mår bättre imorgon för det vi har planerat vill jag verkligen göra. Håll tummarna!  


Ja må han leva.....

Idag fyller min älskade sambo och barnens pappa hela 26 år. Grattis min underbara livskamrat. Jag och barnen älskar dig över hela våra hjärtan.

Till råga på allt så har han och Wiggo namnsdag. Idag är det Elis som båda heter i mellannamn. Grattis.

 Hittade ingen bild på bara Wiggo och Ronnie så Meja fick också vara med.


Mammafika på mammafiket.

Idag bar det av mot farsta för mig och Meja. Vi träffade upp Carro med Olivia och Charlie med Leon. Vi satte oss på mammafiket och fikade och babblade en massa. Efter ett tag dök även Teresa med Nora upp. Som vanligt var det jätte trevligt och mysigt. Tiden går ju så himla fort och klockan var dax att åka hem.

Mersmak

Har i några dagar promenerat fram och tillbaka till Wiggos dagis. Jätte skönt tycker jag men idag fick jag verkligen mersmak av att promenera. Jag, Meja, mamma och mammas hundar gick och hämtade Wiggo på dagis sen gick vi till Ica Maxi och handlade lite saker sen gick vi hemåt. Vi var ute i ca 2½ timme och det var så underbart. Solen sken, fåglarna kvittrade och vinterjackan var kvar hemma. Nu känns det som våren är på gång. Hoppas det så man kan ta fler såna här härliga promenader för det lär bli många såna.

Lindex I like

Just nu har Lindex ta 2 betala för 1 på deras rea kläder. Jag har fyndat massa fina kläder till Meja. Inte för att hon behöver mer kläder men jag kan ju inte låta bli. Tyckte inte att dom hade några bra kläder till Wiggo tyvärr så han får vara utan denna gång. Men det går ingen nöd på honom.

 Byxor i strl 68  2 Tunikor och en klänning

Köpte strumpbyxor också men dom fotade jag inte.

Bvc-dax

Imorse ringde vår bvc-tant och undrade om jag kunde komma idag kl 13 istället för imorgon. Och det är klart att jag kunde det. Tyvärr fick jag ställa in långpromenaden med Becca. Sorry tjejen. Vi kanske kan gå och hämta barnen efter fikat i farsta på onsdag?!
Åter till bvc-besöket. Nu väger hon 5255gr, är 58cm lång och har ett huvudomfång på 38cm.
Vi pratade väldigt mycket om ersättning och amning. Jag känner att jag vill börja ge Meja några mål med ersättning(inte för att hon behöver det men däremot jag) Pga min bakgrund med Wiggo så betyder egentid väldigt mycket för mig. Jag vill kunna åka iväg i några timmar och bara tänka på mig själv. Och med tanke på att Meja är ett snuttbarn så mår nog mina bröst bra av lite egentid också.;)  Sen får Ronnie chansen att ge Meja mat, vilket han så gärna vill göra. Det är så många tankar som snurrar runt i mitt huvud.
Men då sa iallafall bvc-tanten att det kommer snart att ge sig. Om några månader så kommer Meja äta mer regelbundet och då har du lite tid att göra saker för dig själv. Jo visst, det stämmer säkert men jag vill ha tid nu. Jag kanske låter väldigt ego men ni som känner mig vet min bakgrund och vad jag menar.
Det stora problemet just nu är att Meja inte vet hur man äter när man ger henne nappflaskan.Så vi kämpar på med det och hoppas att hon snart ska förstå. Håll tummarna!!

En lugn dag......

Trodde jag ja. Becca med barn kom över vid elva tiden. Ingen av oss hade några direkta planer för dagen mer än att slappa så varför inte göra det tillsammans. Ronnie jobbade och Danne mekade bil. Tanken var att vi kanske skulle ta en promenad. Vid tolv åt vi korv med bröd till lunch sen var det röj som stog på schemat enligt de två äldre barnen. Det for leksaker kors och tvärs i huset, dom hann med lite bråk med varandra och med mammorna. Men emellan åt hans det med lite kärlek också. Efter allt detta så var vi mammor helt slut, så promenaden uteblev  och istället drack vi kaffe och åt av Beccas goda citrontårta i soffan.
Tack för en mindre lugn dag..Men det var mys ändå.


Nykomling till kusinskaran

Igår kväll (tors) efter 14 dagar efter beräknad förlossning så kom hon äntligen. Robin har fått en lillasyster och Wiggo och Meja en liten kusin. Hon vägde 3410gr och var 52 cm lång.
Ett stort grattis till hela familjen.


Solsken och Wiggo kör bil

I söndags sken solen när vi vaknade på morgonen. Tänk va glad man blir när solen vill titta fram.
Vi bestämde oss för att Wiggo skulle få köra lite bil. Och bilen är en cool radiostyrd volvo som Wiggo fick av gudmor Linda och sambon Henke när han fyllde 2 år. Vi sa inget till Wiggo vart vi skulle eller vad vi skulle göra. Vi gjorde oss klara och åkte till Farsta industriområde. Ronnie tar fram bilen och Wiggo blir överlycklig när han ser den. Ronnie hann knappt starta bilen först Wiggo börjat köra. Han är så rolig när han kör för då gasar han fullt ut och springer efter bilen. Man kan ju undra varför. Sen när han ska lyfta upp bilen så släpper han gasen och går fram till den. När han ska ta upp den så gasar han omedvetet och bilen åker iväg och Wiggo fattar inte varför bilen åker ifrån honom. Det är så kul att se hans miner. Tyvärr tror jag inte bilen kommer hålla så länge, då Wiggo lyckas träffa varje liten kantsten och vattenpölarna är väldigt roliga att köra i. Svårt att få en 2½ åring att förstå att man inte får köra så.

 Meja är redo för bilkörning         Är det så här man kör?

 Men stanna då                       Ajabaja, inte röra

 Coola volvon                                    Pausar lite

 Kul det är att köra bil

Äntligen

Jag har inte varit frånvarande, utan Blogg.se har legat nere, så jag har inte kunnat blogga.
När barnen har somnat ikväll så ska jag blogga lite.


RSS 2.0