Klänning och fotograf klar.

I lördags tog jag med mina tärnor Linda och Becca till stan för att gå på brudklänningjakt. Tanken var att jag bara skulle titta runt och se vad som erbjöds, absolut inte handla någon ännu. Ingela hade rekommenderat en brudbutik som ligger på Blekingegatan på söder, men tyvärr hade dem inte det jag ville ha.

Så vi åkte vidare till S:t Eriksplan. Där skulle det finnas två brudbutiker men en hade stängt igen så då var det bara Lillys kvar. Vi gick in och det fanns en hel uppsjö av klänningar. Vi hittade några klänningar och även hon som äger butiken hjälpte till att hitta några.

Sen var det dags att hoppa in i ett gigantiskt provrum och påbörja av och påklädningen. Jag började med en klänning som både Linda och Becca  vart totalt sålda på, men jag var tveksam. Så jag fortsatte och provade de resterande klänningarna men ingen var sådär WOW. Efter lite tjat från tärnorna om att jag skulle prova den första igen så gjorde jag det. Helt plötsligt händer det!!!!
JAG VART KÄR!
Den var så fin,  och självklart var jag så fin i den. Att jag inte såg det första gången jag provade den. Inte så konstigt kanske, det var ju faktiskt första gången jag provade en brudklänning.

Hon som äger butiken kommer lägligt in och säger att hon vill ha 3500:- för den, tidigare pris 5900:-. Men säger hon, om du tar den du har på dig, alltså den som har hängt i butiken så får du köpa den för 3000:-. Vi granskade klänningen och vi hittade inget fel på den, jag bad att få hänga undan den tills på torsdag och det var inga problem.
Så på torsdag far jag och mamma in dit och köper klänningen. Självklart vill jag prova den igen:)

Tänk att jag hittade en klänning så fort och framförallt att det vart det FÖRSTA jag provade. Nu är det bara skor och en underkjol som fattas.

Tack Linda och Becca för att ni var mitt stöd i lördags och tack för alla goda råd.

Vi har även lyckats få tag på en fotograf. Ronnies ena arbetskollega jobbar på fritiden som bröllopsfotograf och han vill jättegärna fota vårat. Billig var han också så det är inte helt fel.

(Eftersom min blivande man läser min blogg så kan jag inte lägga ut någon bild på klänningen, jag vill inte att han ska se den innan bröllopsdagen.)

So long!
  

Sjukstuga & BVC

Nu är det vår tur att ha sjukstugan. Både Meja och Wiggo snorar och hostar. Värst är det på morgonen. Vi har inte varit sjuka sen i våras så jag ska inte klaga. Dem är så gulliga för dem torkar varandras näsor hela tiden.
Eftersom ingen av dem har feber så beslutade vi att inte avboka Wiggos BVC besök som han hade idag. Det var hans fyra årskontroll som stod på schemat. Han fick:

-Testa synen, han fick ha en tavla med fyra bokstäver i knät och när BVC sköterskan pekade på en av de fyra bokstäverna på väggtavlan så skulle Wiggo peka ut den bokstaven på hans tavla.
-Testa hörseln, han fick ha på sig hörlurar och när han hörde ett pip så skulle han lägga en kastanj i en skål.
-Gå balansgång, han fick gå på ett streck på golvet.
-Rita en valfri sak, han ritade en bil med en gubbe i.
-Säga vilka färger kritorna hade.
-Väga och mäta sig.

Det blidde en MVG stämpel i rumpan. BVC sköterskan var lite förvånad över att han var så lyhörd och duktig på att koncentrera sig. Tydligen brukar ganska många fyra åringar ha problem med det. Nästa besök är om ett år, alltså fem årskontroll.

Kalashelg

Denna helg har gått i kalasets tecken.

I lördags var det barnkalas som stod på schemat. Det var 10 barn med sina föräldrar, gudmor Linda, Henke och Ingela som var här. Det var fullt ös hela tiden och barnen verkade ha skoj. (Vi andra också.) 

Igår så var det släktkalas, dock några färre som var här. Det hela gick ganska lugnt och sansat.

Wiggo fick en massa fina presenter, det han fick mest av var Blixten McQueen saker. Han ÄLSKAR Blixten. 
Han fick även en servis att ha ute i lekstugan, ett par byxor, en tröja, en lyftkran, en kulram, biljetter till Disney On Ice, en plyschtröja+byxor, tofflor, Blixtenpåslakan, blixtenpennskrin med penna, sudd, linjal, pennvässare och en blixten plånbok. Har jag glömt nåt?
Här kommer några bilder på vad han har fått mer.

Blixten gardiner. Blixten handduk.

Duplosopbil.Ny variant av Bärgaren(Blixten).

Blixtenpyjamas, tofflor och en häftig tröja.

En mini Kånken.   

Tack för trevligt sällskap och tack för de fina presenterna Wiggo fick.

Idag är det Wiggos dag

Här kör han buss.

för idag fyller han fyra år. Grattis min älskade underbar son.

15/5 2010

Då kommer klockorna att slå från Österhaninge kyrka, för då gifter sig jag och Ronnie.
Det är full fart med planering mm. Kyrkan (som ni kanske förstår) och lokalen är bokad. Nu är det bara resten kvar så som mat, kläder till familjen, bordsplacering, ring, fotograf osv.

Är det så att ni vet med er att ni känner någon som jobbar med catering eller som är fotograf så hojta gärna till.


 


Underbara barn


Julklappstips



När jag fyllde år så fick jag väggbokstäver från Ronnies systrar Yvette och Madde.
Carpe Diem står det och dem pryder ena köksväggen. Jättefint vart det tycker jag.
Nu när jag äter frukost så kommer jag ihåg att fånga dagen.
Ett bra julklappstips kanske. 


Premiär

I natt för första gången sover Meja över hos Wiggo. Vi bäddade på golvet och dem var så uppspelta när dem skulle sova. Dem skrattade, pratade, sprang ut till oss och lyssnade INTE på oss. Till slut lessnade jag och Ronnie så Meja fick somna i min famn och Wiggo på golvet i sitt rum. När båda somnat så bar jag in Meja och la henne brevid Wiggo. Nu vaknar dem iallafall tillsammans imorgon bitti. Mina små gullungar!
Meja vaknade till när Ronnie tog korten men somnade om igen.


Påklädd

Imorse så kom Wiggo in till oss vid halv sju. Då var han redan ombytt och klar. Vi får alltid tjata på honom att han ska klä på sig och efter mycket tjat och gnat så gör han det, men inte idag. 
Han hade satt på sig strumpor, kalsonger och hans nya Byggare Bob kläder. Han var så stolt. 
Jag tror att han gillar dem ganska mycket.
 

Gekåsfynd

Nu är jag hemkommen från Gekås. Det har varit en galen helg. Jag har ALDIG varit med om att det varit så mycket folk där. Vi kom inte fram med kundvagnarna för att det var folk precis överallt.
Jag har köpt nästan alla julklappar, kläder till mig, hygienartiklar, rengöringssaker mm.
Tog kort på min nya jacka och kofta men korten vart jätte konstiga så dem hoppar vi över här i bloggen. Några kort bjuder jag på men med tanke på att det är en del julklappar så blir det inte så många bilder.

Scarf 39:95:-     Halsband 49:95:-

Långtröja 69:95:-, köpte även en grå.

Blixtentröja 79:95:- Byggare bob set 89:95:-


Here we go

Inatt bär det av till Ullared och shoppingmeckat Gekås. Det är Carro och min årliga resa. Med på denna resa följer Cissi(gammal klasskompis till oss) och Cissis svägerska Lina med. Vi har hyrt ett rum på campingens motell mellan lördag och söndag. Så det blir shopping båda dagarna. Jag hoppas på att komma hem med alla julklappar och en massa annat smått och gott. Kul ska jag ha iallafall.
Vi hörs på söndag eller måndag, beror lite på när jag kommer hem på söndagen.
Jag önskar er en trevlig helg. Kram kram


Grattis

Fotograf: Wiggo.

Till mig själv på 32års dagen. Grattis grattis!!


RSS 2.0