Liten värld vi lever i.

Ronnie och jag har letat på Blocket efter ett Malm sängbord men inte hittat nåt som vi tyckt varit billigt. Vi ska ha den på min sida av sängen för det blir för trångt på Ronnies sida.
Hur som helst, igår var jag, Ronnie och Ingela på Ikea. Då berättade jag för Ingela om vårat lilla problem. Då häver hon ur sig att ett sånt har jag på vinden. Den kan ni få av mig. Vi tackar och är jätteglada.
Vi går vidare till bokhyllsavdelningen. Ingela velar hit och dit, ska hon välja Billy eller Bestå. Till slut väljer hon Billy och då kommer Ronnie på att vi har en smal vit Billybokhylla som vi vill bli av med, och en sån vill Ingela ha. Så vi bytte, vi fick ett sängbord och Ingela en smal bokhylla.
Hur liten är världen egentligen. Helt otroligt vilken fullträff det vart.


Vårat nya sängbord. I like!

Ingelas nya Billy, dock utan glasdörrarna.


Tips till träningssugen

Friskis & Svettis kör en kampanj nu som heter "Träna hela september för 150:-" Det vill säga att man får träna ALLT dem har att erbjuda tex spinning, jympapass och styrketräning.
Det passar mig perfekt med tanke på att jag har tänkte att börja träna där nu i veckan. Jag köpte septemberkortet idag och får börja träna redan nu. Så imorgon ska jag köra mitt första träningspasset.

Så har ni tankar på att börja träna men vet inte vart, testa Friskis & Svettis. Ett mycket bra erbjudande måste jag säga.

En mycket bra dag.

Imorse kl 0800 satt jag och Ronnie i bilen på väg ut till Siggesta gårds backluckeloppis, för att sälja lite mer saker som vi hade hittat i källaren. Det visade sig att vi hade ganska mycket bra saker med oss för vi sålde utav bara sjutton. Även jag lyckades göra lite bra fynd hos de andra säljarna när jag tog en runda. Jag kom tillbaka med hela famnen full med saker, självklart till barnen.

Klockan 15 var det slut och vi åkte hem och lastade ur bilen på dem sakerna vi inte fick sålda. Istället lastade vi in barnen och åkte hem till Linda och Henke för dem hade kalas. Wiggo var eld och lågor, som han har tjatat hela veckan om att få åka hem till dem. Mycket god mat och tårta vart det, lite för mycket. Barnen hade det skoj och busade med Linda och Henke. Till slut vart barnen lite väl busiga/trötta så vi åkte hem.
Tack Linda och Henke för en mysig kväll med en massa gott att äta och trevligt sällskap.

Passar även på att än en gång gratulera Linda och Henke till magen.
Linda är gravid i vecka 17 och jag är såååååå himla glad för deras skull. Jag säger bara jippi jippi.
Ni kommer att bli underbara föräldrar, det vet jag. Puss och kram

What?!

Ronnie kom hem idag från jobbet och sa: Folk har blivit tokiga.
Då har han varit hos en kund på Centralstationen och vad ser han. Jo folk som sitter med munskydd på sig, antagligen på grund av Svininflunsan.
Visst kan jag förstå att man är rädd för att få sjukdomen men måste man vara så dramatisk.
Jag var på apoteket idag och köpte Alcogel, det och att vi kommer vara mer noga med att tvätta händer och ansikte får räcka för min familj.



Hur tänker ni göra?

Efterlysning

Hjälp mig!! Jag har fått för mig att jag vill ha en Tupperware minimultikanna(2.5dl) och en multikanna(1.2liter).
Tyvärr har Tupperware slutat att tillverka dem och det är riktigt svårt att få tag i dem tex på Tradera eller Blocket.
Så nu undrar jag om det finns någon som har just dem här två jag efterlyser och kan tänka sig att sälja dem till mig.

Färgen spelar ingen roll.

Jag hoppas, jag hoppas!!!!!

Ont ont

Idag när Ronnie skulle köra Wiggo till dagmamman så vart Wiggo såååå ledsen. Igår var det inga problem att lämna men idag vart det väl jobbigt när både jag och Meja var kvar hemma, plus att det är första veckan efter sju veckors semester. Jag vet ju att när han väl är hos dagmamman så är allt bra igen MEN det gör så himla ont i mitt hjärta att se Wiggo så ledsen. Han satt i bilen med tårar rinnandes på kinden och vinkade. Nä fy, det är bara jobbigt att tänka på det. Min lille plutt!!


Happy birthday

Idag fyller Wiggos gudmor och min underbar vän Linda 30+. Grattis grattis gumman!

Passar på å grattar Lindas sambo Henke som fyller år imorgon.
 
Ett stort grattis till er, hoppas att ni får två fina dagar. Ses snart? Vi är sugna på tårta!!

Även min mamma fyller år imorgon så jag passar på att gratta henne också. Grattis mamma, hoppas att vi kan

förgylla din dag imorgon.  

Myrorna har flyttat......

in till oss. Häromdagen när vi kom hem så sprang det små myror runt på vår diskbänk. Vi försöka hitta vart dem kom in någonstans. Efter mycket letande så hittade vi till slut att dem går in genom en springa i källardörren. Vi sprutade en massa Myrr-medel och sen dess har det ej kommit in några fler. MEN innan vi hann upptäcka deras gömma så har det säkert hunnit springa in ett hundratals myror i huset.
Nu har vi hittat myror i vardagsrummet och i skafferiet. Så där har vi sanerat men det kommer hela tiden fram nya.
Är dem inte helt borta till på fredag så ringer vi till Anticimex. Tur att vi har en försäkring för såna små odjur.
Dem är vidriga de små oinbjudna gästerna. Bort ska dem..... 

Skoshopping

Idag var det dax för höst/vinterskoshopping till barnen.


Wiggo fick nya allvädersstövlar från Vincent.


Wiggos nya höststövlar.


Mejas nya vinterkängor och höstskor. Gummistövlar har Meja fått låna av Alicia.

Jennys boktips



Ni måste bara läsa denna trio. Dem är så bra att man inte vill lägga ifrån sig dem. Synd att det ej kommer fler, Stieg Larsson var en grym författare.


Min lilla prinsessa.



Varje kväll innan Ronnie går och lägger sig så tittar han till barnen. I lördags när han gick in till Meja så vart han ganska förvånad. Hon hade på nåt sätt hamnat på golvet. Antinge hade hon trillat ur sängen och vänt sig, eller så har hon vaknat och gått upp ur sängen men ångrat sig och somnat om på golvet. Sött var det iallafall.


New toy in the house

Ronnie har helt oväntat börjat dricka kaffe eller rättare sagt latte. Så häromdagen åkte vi till Cervera och köpte en ny kaffemaskin. Jag ångrar INTE vårt köp. Den är så himlans bra och det blir goda lattor, så nu dricker vi latte varje dag här hemma. Ganska trevligt när vi fikar och båda dricker "kaffe".

Nespresso C100

Kaffet, en patron blir en latte.

Se den

Igår var jag och Ronnie på bio och såg "Sommaren med Göran". Herregud va vi skrattade. Mitt tips:
SE DEN!




Bakluckeloppis

Idag har jag, Ronnie och Becca varit på Siggesta gårds bakluckeloppis och sålt en massa saker. Saker som legat i källaren och samlat damm och saker man undrat varför man haft det kvar. Vi hade fint väder med strålande sol fram till kl: 14, då öppnades himlen och det bara öste ner. Det var bara att packa ihop allt och åka hem. Ronnie och jag kom hem ca:1000:- rikare på fem timmars jobb i solen. Vi hade det jätteskoj och ska tillbaka nästa söndag igen.

RSS 2.0