Jäkla skavsår

Häromdagen var jag på en långpromenad med en kompis.
Jag tar på mina nya skor som jag tänkte att jag kunde gå in när jag ändå skulle ut och gå. Jäklar vilken tabbe. Under promisen så kände jag att jag sakta men säkert började få skavsår men jag gick ändå. När vi kommit tillbaka till bilarna så tog jag av mig skorna och min stackars lilltå var helt förstörd. HELA tån var helt uppfläckt, all hud var borta. På med plåster och åkte därifrån.
Igår var det dax för några ärrenden. På med plåster igen, strumpor, skor och iväg. (OBS inte samma skor som på promisen utan lite större.) Jag kunde knappt gå för det gjorde så ont i tån.
När jag väl kom hem så såg tån 100 gånger värre ut, den var svullen och det värkte nåt fruktansvärt. Jag har baddat och baddat med asolsprit både igår och idag, vad mer kan man göra!?
Som läget är nu så får jag inte på mig några skor i huvudtaget. Jag hoppas verkligen att tån är bättre tills på söndag för då ska vi iväg på en del roliga saker.
AJAJ ONT ONT!


Bokning nr:1

Japp idag bokade jag den första semestertrippen. Vi är borta 8-10 juli och inte helt otippat så går resan till Gekås.
Vi har bokat en stuga på deras camping.
Sen får vi se vad vi hittar på mer i sommar men Gekås är ett måste varje sommar. Synd bara att våra Gekåskompisar står över äventyret detta år.

Spanien

Hello Torrevieja   Gigantiskt köpcentrum
Barnen kör bil       Minipalm
Meja passar min väska En törstig Meja
En hungrig Wiggo     Sten i skon
Vi besökte en sköldpaddsfarm som heter Rancho Blanco.
Det är kul att leka i sanden
Saltsjön, Det är så mycket salt i vattnet att det blir alldeless rosa.
Meja testar Wiggos brillor
Bildbevis på att jag har badat, det är jag som är längst ut.
Meja smakar på sanden Badkrukan Wiggo
Vackert                        Tävlingsdax
Och vem är du?                   Bye bye spanien

Veckan gick blixtsnabbt

Jaha då är vi hemma igen i ett kallt Sverige. Vi har haft det jättebra, skönt, avslappnande och sol. Vi har haft ca 30grader i skuggan de flesta av dagarna, men en förmiddag hade vi regn och en dag var det mulet.

Wiggo har njutit så mycket man bara kan göra. Han gillade verkligen Spanien. Han ska minsann åka dit massor av gånger. När han vaknade imorse så ville han genast sätta på sig varma kläder för han frös så mycket och så sa han: Det är kallt här, jag vill tillbaka till Spanien.
Meja har haft det lite jobbigt med värmen. Hon har inte riktigt varit sig själv.

Flygresan ner gick över förväntan med barnen, båda var super duktiga men flyget hem var sisådär. För det första så var det en lååång väntan i en väldigt varm gate, barnen vart otåliga och svettiga. Sen var planet försenat en timme så vi var inte iväg först kl:21. Meja vart hysterisk pga att hon var övertrött men till slut fick jag henne att somna, Wiggo hade myror i rumpan så han kunde inte sitta stilla.
Men hem kom vi, klockan 01:00 var vi vid bilen och på termometern stog det sju grader. Så konstig känsla, fyra timmar tidigare var vi i ett varmt Spanien och helt plötsligt i ett väldigt kallt Sverige.

En sak är iallafall säker, vi lär åka snart igen. Jag återkommer med lite bilder imorgon.

Fix, packning och avresa

Jag har i flera dagar fixat, trixat, packat och handlat inför vår spanienresa. Men jag kommer hela tiden på saker som måste med, det tar aldrig slut. Det kommer att sluta med att vi har en övervikt på 100 kilo eller nåt. Visst, mycket kan man säkert köpa i spanien men varför ska jag slösa pengar på nåt jag redan har. Sparar hellre pengarna till nåt annat skoj. 
Det som är kvar att göra är att packa mina kläder och en liten mathandbagageväska, men det gör jag imorgon bitti.
 
Imorgon kl: 12:30 börjar resan mot skavsta och kl:16:00 sitter vi på planet mot värmen. Underbart!!!!!!

Ha en riktigt bra vecka så hörs vi när vi kommit hem.



En underbart skön gunga



Denna underbart sköna och coola sittgunga fick vi av min mamma. Hon har haft den hemma i Norrtälje men nu bor hon inte längre där och då fick vi gungan av henne.
I denna ska vi sitta i på sommarkvällarna med nån god dricka i handen när barnen somnat och bara gunga och gunga.

Tack mamsen, du är välkommen att gunga ibland också:)


Mitt nya fordon



Jag fick en present av min mamma för någon vecka sedan. Presenten var denna cykel. Jag har alltid velat ha en sån här typ av cykel så jag vart och är jätteglad.
I söndags var vi på Siggesta gård på deras bakluckeloppis och där hittade vi den här nästan nya cykelbarnstolen för endast 75:-.  Jag och Wiggo har cyklat ett par gånger och Wiggo har skrattat massor för att han tycker det är så kul. Han är även snäll och hejar på mig i uppförsbackarna.

Vi har även rustat upp Wiggos cykel med en Blixten Mcqueen ringklocka och en korg.


RSS 2.0