Veckan gick blixtsnabbt

Jaha då är vi hemma igen i ett kallt Sverige. Vi har haft det jättebra, skönt, avslappnande och sol. Vi har haft ca 30grader i skuggan de flesta av dagarna, men en förmiddag hade vi regn och en dag var det mulet.

Wiggo har njutit så mycket man bara kan göra. Han gillade verkligen Spanien. Han ska minsann åka dit massor av gånger. När han vaknade imorse så ville han genast sätta på sig varma kläder för han frös så mycket och så sa han: Det är kallt här, jag vill tillbaka till Spanien.
Meja har haft det lite jobbigt med värmen. Hon har inte riktigt varit sig själv.

Flygresan ner gick över förväntan med barnen, båda var super duktiga men flyget hem var sisådär. För det första så var det en lååång väntan i en väldigt varm gate, barnen vart otåliga och svettiga. Sen var planet försenat en timme så vi var inte iväg först kl:21. Meja vart hysterisk pga att hon var övertrött men till slut fick jag henne att somna, Wiggo hade myror i rumpan så han kunde inte sitta stilla.
Men hem kom vi, klockan 01:00 var vi vid bilen och på termometern stog det sju grader. Så konstig känsla, fyra timmar tidigare var vi i ett varmt Spanien och helt plötsligt i ett väldigt kallt Sverige.

En sak är iallafall säker, vi lär åka snart igen. Jag återkommer med lite bilder imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0