Gott Nytt År

Nu lämnar vi år 2009 bakom oss och vandrar hand i hand in i år 2010.



GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA.


Julklapp


Denna underbara sak fick jag i julklapp från min pappa och hans fru Helena. Man masserar huvudet med den. Och den är grym, jag lovar. Köp den om ni gillar att bli ompysslad i huvudet/håret.

Vilken tjej

Igår gav Meja sina nappar till jultomten.  
Jag och Ronnie har tänkt ett tag på att vi kanske skulle chansa på tomten. Hon är trots allt inte ens två år ännu, så funkar det inte så funkar det inte. 
Vi har pratat med henne om det i några dagar att tomten ska få napparna och ge dem till en annan liten bebis. Så innan tomten kom igår fick hon lägga napparna i en liten påse och sen som sagt ge dem till tomten.
Hon har frågat efter napparna en gång sen igår kväll. Nattningarna har gått hur bra som helst. Hon har fått ha en liten sak i handen istället och hon verkar gilla det också.
Så håll tummarna nu på att det fortsätter så här. 
Hon är så himla duktig min stora tjej. Jag är såååå stolt..

Ryggskott

I torsdags när jag var ute och skottade på tomten så knäckte det till i ryggen. Det gjorde ont men inte så jättemycket, så jag skottade klart.
MEN när jag ställde mig i duschen så kände jag hur smärtan bara kom mer och mer. Dagen gick och det var dags för mig att åka och träna, jag tänkte att det kanske är bra för ryggen att träna lite. När jag hoppade ur bilen i farsta så hade jag så ont att jag knappt kunde gå. Det var bara att åka hem igen och lägga mig i soffan. 
Igår följde jag med Becca till Ica Maxi för lite handling och när hon lämnade av mig hemma så var hon tvungen att hjälpa mig ur bilen. Det bara låste sig, det gjorde så ont. Idag gör det lika ont och jag måste ha hjälp när jag ska ställa mig upp.
Känns inget skoj det här, nu när snön äntligen kommit. Jag vill ju ut och leka i snön eller åka snowracer med barnen.
Det ska tydligen vara bra att gå mycket när man har ryggskott men på plant underlag(vilket det inte är ute nu) så jag funderar på om jag ska åka till gymmet imorgon och gå på gåbandet.

Har ni nåt bra tips att ge mig så tell me. 

Allergi

Idag har Ronnie varit på vårdcentralen och tagit allergiprover. Det är nämligen som så att när vi har varit hemma hos min mamma som har en hund, så har han börjat nysa, snora och klia i hals och ögon. Jag har sagt till Ronnie att gå och kolla upp om det är allergi för visst låter det som det.
Förra veckan bokade JAG en tid åt honom(eftersom han aldrig gjorde det) och den var som sagt idag.
Han kom hem och visst är han allergisk mot hund OCH katt. Dessvärre hade läkaren gått hem innan proverna var klara så han måste ringa och prata med läkaren imorgon och se vad han ska göra.

Vi som hade tänkt att sova hos mamma från den 23 till julafton, nu kanske det inte går:(


Kusinkalas på Barnadiset


Meja lekte mest i bollhavet, som en arg katt.

Å Wiggo körde racerbil mest hela tiden.

Det var länge sedan

Imorse när Meja väckte mig så var jag tvungen att kolla på klockan en extra gång. Jag tyckte att det var ovanligt ljust i rummet för att klockan skulle vara 07:00(hennes vanliga vaknartid), så jag tittade på klockan och upptäckte att den var 09:00. Det var riktigt länge sedan vi sov så länge. Skönt var det ska ni veta, precis vad vi behövde.

Tupperware

Idag bjöd jag hem några vänner på ett Tupperwareparty. Dem som lyckades komma var Becca, Karin, Ingela och min mamma. Helen(säljaren) berättade om de olika produktena och efter det fick vi klämma och känna. Jag beställde två flaskor som man tex kan ha olja och vinäger i, men jag har nog tänkt att ha nåt annat i.
Tupperware har mycket bra saker som man bara vill ha, synd bara att dem kostar en del.
Eftersom jag var värdinna så fick jag en gåva, en vispskål och en slickepott.

Vi hade en trevlig och mysig eftermiddag och Karin vann "handla mest-priset" som var en gullig liten burk.

Vill ni själva ha ett party så hojta till, för då kan ni få numret till Helen av mig.

En liten smygtitt

Mer får ni inte se:)

Här hänger den, brudklänningen. Nu är den äntligen betald och hemma. Nu är den min!!!!!

RSS 2.0