Ett besök på landet

Idag var vi uppe med tuppen. Vi fixade och donade här hemma och när det var klart så satte vi oss i bilen. Första anhalt var en blixtvisit på Eko. Där handlade vi en present. Nästa anhalt var Ikea. Där köpte vi vanliga enkla glas för dom vi har nu är så slitna. Den sista anhalten var någonstans på landet innan Nykvarn dyker upp.
Där på landet bor Karin och Morgan. Karin och jag jobbade ihop ett tag på Onoff. Vi umgicks rätt mycket ett tag då, men av någon konstig anledning så kom vi ifrån varandra. Tills jag skaffade Facebook igen, då hittade vi tillbaka till varandra och det är jag jätteglad för, vi har ju så kul jämt när vi ses.
När vi kom in i värmen så vart vi välkomnade av Karin, Morgan, hunden Dirke och de tre katterna. Vi vart godkända av djuren och husesynen inleddes i deras hus som dem precis köpt när vi kommit ifrån varandra, självklart var huset jättefint.
Sen bjöds det på nybakad sockerkaka(som Morgan gjort) och te. Vi hade så mycket att prata, allt vi missat och om deras första barn som beräknas komma i slutet av mars. Jätteskoj!
Meja och Wiggo hittade kattleksakerna och hade kul med dem. Sen hittade dem dammsugare och lekte med den så dem hade fullt upp.  
Tiden gick så fort och helt plötsligt var det dax att åka hem.
Tack för idag Karin och Morgan. Det var supertrevligt och vi hoppas att vi ses snart igen.

Kommentarer
Postat av: Karin

Ja, Morgan sade också att vi alltid har så trevligt när vi ses! Det här får vi garanterat göra om snart. :D Tack för att ni kom och tack för den jättebraiga presenten. De kommer garanterat att komma till använding, speciellt i bilen när vi ska kuska runt till alla. :D

Kram på er!

2009-03-01 @ 20:11:51
URL: http://www.bengalning.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0