Underbara barn-mässan mm

Ojoj va vi har farit runt idag. Absolut inte det vi hade planerat men men, det blir inte alltid som man tänkt sig.

På förmiddagen var jag på Underbara barn-mässan med Magdalena. Det var jätte trevligt att träffa Magdalena igen för det var ett tag sedan. Mässan var helt okej tycker jag. Jag lyckades få lite gratisprodukter, så som våtservetter, blöjor, fruktpurè, ekologisk barnmat, leksak mm. Vi gick igenom mässan på ca 1½ timme. Som avslutning tog vi en kopp kaffe. Tack för en trevlig förmiddag.
När jag kommit hem så var det bara att ta nya tag. Vi åt lunch, packade ner lite saker i skötväskan och satte oss i bilen. Vi åkte till Eko och handlade lite, sen till skopunkten för Wiggo behövde nya vinterskor. Köpte ett par på Maxi men dom visade sig var alldeless för stora och självklart har jag slängt kvittot.
Efter det åkte vi till skogskyrkogården och satte ett ljus på barnens farfars grav. Jag sa till Wiggo att farfar är i himlen och tittar på dig när du busar. Då svarar Wiggo: Nä mamma, farfar är hemma och sover.
När vi var klara där så åkte vi till barnens faster Madde som fått punka på bilen. Ronnie tittade och konstaterade att däcken ej går att laga. Kan eventuellt funka med däckskum.
Efter det åkte vi ut till barnens morfar och hälsade på. Nu har han äntligen kommit hem från sjukhuset men han mår verkligen inte bra. Han har en riktigt lång väg kvar tills han i huvudtaget kan andas ut. Vi fikade och babblade en massa. Sen ringer faster Madde och säger att hon står i Farsta och däcket har exploderat. (Hon skulle testa med däckskum och se om däcket höll vilket det ej gjorde.) Så det var ju bara att säga hej då till morfar och åka till Madde.
Där sattes det på ett reservdäck som även det var punka på, men vi hoppades att det skulle hålla så Madde kunde köra hem bilen iallafall om vi pumpade i luft. Men icke sa nicke. Madde kunde köra i ca 100 meter och sen var däcket tomt. Nu står bilen på en parkering i Farsta och imorgon hoppas Madde på lite tur med ett nytt däck.
När vi var klara med allt detta så var klockan 18:15. Ingen middag i magen och ingen mat hemma. Tanken var att efter att vi varit hos morfar så skulle vi åkt till Maxi och handlat mat men nu var vi alla så trött och orkade inte ens lufta ett finger. Dagens middag vart korv med bröd. En räddare i nöden.
Senare på kvällen kom Danne över med Alicias gamla 90 säng som Meja ska få ta över.(När det är dax för henne att sova i en vanlig säng vill säga.) Tack så mycket, Meja vart jätteglad.
Nu är det time to sleep. Är helt slut i kroppen och huvudet. Sorry för ett rörigt inlägg men det har varit en riktigt rörig dag. Må så gott. God natt!


Kommentarer
Postat av: Magdalena

Tack för igår! Var trevligt att ses! Synd bara att du inte fick lika mkt prylar som jag ;-)

2008-11-03 @ 17:50:27
URL: http://www.magdis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0