Varm och skön helg

På lördag morgon gick vi ut och klippte gräsmattan och plockade lite i rabatten. Vid tolv insåg vi att det var dax att göra ett uppehåll med gräsklippningen, för jag och Meja skulle iväg till Max 2-årskalas. Wiggo var också bjuden men eftersom han hade ögoninflammation fick han stanna hemma.
Som vanligt när man är hemma hos Magdalena så bjuds det på massa god mat och fikabröd. Mätta och belåtna var vi när vi åkte hem.Tack för ett trevligt och mumsigt kalas.
Resten av eftermiddagen/kvällen spenderade vi hemma, med Becca, Danne och Tobias. Vi klippte det sista av gräsmattan(Becca gjorde en insats), vi åt god pastasallad och till efterrätt godis.

Söndagen började vi med att bara slappa.Låg kvar i sängen alla fyra väldigt länge. Myys! Åt frukost, Wiggo och jag spelade lite fotboll och  sen åt vi  lunch. Vid 1330 åkte vi och tittade på ett hus.Efter det åkte vi, Becca med fam(-Alicia) och min bror iväg och åt glass. Mycket gott! 
Vi premiär grillade idag, lite fläskfile och korv vart det till middag. Det var riktigt gott. Njöt av varenda tugga.
Efter middagen var vi riktigt hurtiga. Vi åkte till tyresta och gick barnvagnsslingan som är ca 5 km lång. Helt underbart att röra sig lite.

En skön och trevlig helg med mycket mycket sol och värme.

 Wiggo hjälper till att klippa gräset

 Meja ligger och myser på verandan

 Tobias myser med en råttsvans i munnen


Kommentarer
Postat av: Gräsklipparproffset

Tack för en mysig helg!

2008-05-12 @ 19:47:16
URL: http://www.rebeccas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0