Dop 24/5-08

Igår hade vi dop för Meja. Efter en hel del förberedelser så var det äntligen dax. Meja var på sitt vanliga och underbara solskenshumör och även Wiggo. Wiggo var så ivrig för han skulle ju äntligen få träffa sin älskade gudmor Linda igen som han pratar så mycket om. För det var faktiskt en dryg vecka sen de sågs sist och det är alldeless för lång tid.
Väl nere i kyrkan så var det bara att byta om på Meja så hon fick på sig dopklänningen vi fått låna av Becca.  Folket började komma och klockan närmade sig 13. Dopet började och Meja var så himla duktig. Hon skrattade, pratade och tyckte nog att det var lite mys med all uppmärksamhet under cermonin. Det var verkligen en lyckad cermoni dels för att  prästen är så otroligt bra. Roligare präst får man leta efter. Han kan verkligen sin sak. Man skrattar och tycker inte alls att det är långdraget, som man kanske kan tycka ibland. (Vi hade samma präst när vi döpte Wiggo.) Och dels för att stämningen verkligen var på topp. Alla hade nog drabbas av vårkänslor. Efter cermonin så däckade Meja i vagnen och var inte den bästa hedersgästen för hon sov under hela fikat och när det var dax att åka hem så vaknade hon. En liten tröttmössa!
Fikat bestod av två prinsesstårtor och limepie a la Becca, en marängtårta a la Solan, vaniljbullar a la Magdis, två mjuka pepparkakor a la mormor och sen en hel del småkakor. Allt var superduper gott.
Meja fick många fina och bra presenter som tex: fyra halsband, Manduca(bärsele), pengar, hörselkåpor, matset, smyckeskrin, nallebössa, stort mjukisdjur(os), body där Mejas namn var tryckt på bröstet, lyckomynt och en massa fina blommor.
Sammanfattningsvis så var det ett jättebra dop och vi är glada att så många ville vara med och fira denna dag med oss. Några mansfall vart det tyvärr pga sjukdom men ni var med i våra tankar iallafall.

TACK SÅ HEMSKT MYCKET FÖR ALLA FINA PRESENTER  OCH TACK FÖR ATT NI KOM.

BECCA, SOLAN, MAGDALENA OCH MORMOR TACK FÖR ALL ER  HJÄLP INNAN, UNDER OCH EFTER DOPET.  

 Kyrkan                         Nu är Meja döpt.

 Uttråkad storebror   En jättetrött Meja

 Snackar lite med Mumin & berättar hur dagen varit.

 Såhär glad är man när man får sitta i matstolen för första gången.


Kommentarer
Postat av: Magdalena

Tack för att jag fick komma på Mejas dop! Önskar jag hade kunnat hjälpa till lite mer bara...

2008-05-25 @ 15:05:34
URL: http://www.magdis.se
Postat av: Rebecca

Tack för allt, var så trevligt, och tack för äran att vara gudmor. Stort tack också för skorna!

Kramar

2008-05-25 @ 23:07:12
URL: http://www.rebeccas.se
Postat av: Linda

Hej !!
Oj, vad fina bilder, så trist att vi inte kunde vara med. Vi hade bokat High Chaparall som öppnade för säsongen, med ett par vänner, firade deras dotters 10 årsdag.
Kommer gärna å fikar en annan dag!
Kramar!

2008-05-26 @ 11:42:07
Postat av: Susanne

Vad härligt att se fotona och att ni haft en bra dag! Och grattis till Meja förstås :) Ber så mycket om ursäkt för att vi inte kunde komma. Jag och Vendela låg till sängs med feber etc, så det var liksom inte läge ;)

2008-05-26 @ 20:19:19
URL: http://yssasblogg.blogspot.com
Postat av: Linda

Dopet var verkligen superfint och jag har världens sötaste bild på Meja.

2008-05-28 @ 08:57:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0