Middagsbjudning

 Igår bjöd vi Becca med familj på middag.Tanken var att jag skulle laga inbakad kassler med en god sallad. Men natten till lördag så var en viss liten fröken vid namn Meja vaken i stort sett hela natten så jag var inte jätte pigg och orkade verkligen inte laga nån mat.Så när Alicia med fam kom så bestämde vi att vi skulle bjuda på Mcdonalds. Och det var familjen inte främmande för ,trodde det eftersom dom försöker gå ner i vikt.Dom såg rätt glad ut faktiskt.Efter det tittade vi på uttagningen till Melodifestivalen och åt popcorn. Wiggo och Alicia röjde och hade skoj som vanligt.Meja sov nästan hela tiden och Tobias satt och var glad.
Meja fick några presenter från familjen som bestod av en stjärnskallra, en rosa döskallesnuttefilt och en mättsticka som man sätter på väggen. Wiggo fick också ett paket med 4 små bilar och en helikopter. Tack så jätte mycket för de fina presenterna...Och tack för sällskapet och sorry för den "tråkiga" maten.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Haha det var ju jättegott ju! Du såg ju hur Alicia drack såsen till chicken nuggets! Hihi. Tack för igår, var jättetrevligt som alltid!

2008-02-17 @ 19:56:01
URL: http://www.rebeccas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0