Byta från dagiset till dagmamma

Har länge känt att Wiggos dagis inte är så himla bra som vi vill att det ska vara.När man lämnar på morgonen så är dom alltid ute på gården(vilket är bra iofs) men det är ALDRIG nån personal som kommer och "tar emot" Wiggo. Även fast det finns personal på gården. Många gånger har vi fått vänta i ca 15-20 min innan nån personal reagerar på att vi faktiskt har kommit dit. Under den här tiden vi väntar blir ju Wiggo mer och mer ledsen och fattar inte riktigt vad som händer.När man sen hämtar honom på eftermiddagen så är han antinge smutsig runt munnen eller så har han torkat snor runt näsan.Inte så fräscht tycker jag.Frågar man sen om han ätit och sovit så är det inte raka svar utan ; nja jag tror han åt och han sov nog som vanligt. Men vaddå TROR och NOG...Ska inte dom veta detta?!
Det är inte bara vi som tycker att dagiset brister för alla dagmammor i området blir nedringda av föräldrar som vill flytta sina barn från dagiset.
Nu har vi sån tur att Alicias dagmamma har en plats över i augusti och om vi vill ha den så är platsen Wiggos.
Vi var och hälsade på hos dagmamman i  veckan och Wiggo tyckte det var jätte skoj och han följde med dagmamman in i lekrummet när hon streckte fram hennes hand.Det känns som dagmamma gör mer saker än vad dagiset gör.Som tex att dom har jumpa en gång i veckan, är ute i skogen, går till badstranden på sommaren och gör små studiebesök.Dagiset är bara ute på gården en liten stund på morgonen sen är dom bara inne och gör ingenting...
Vi har mer eller mindre bestämt oss och på tis ringer vi till dagmamman och tackar ja till platsen.Synd att han inte får börja där nu, känns inget bra att lämna honom på dagiset längre.


Kommentarer
Postat av: Karin

Det låter ju verkligen inte som ett bra dagis:( Vad tråkigt! Men vad kul att han får plats hos dagmamma till hösten. Saga har ju börjat hos dagmamma nu och det funkar kanon:) Hoppas att det kommer funka för Wiggo också. kram

2008-02-17 @ 19:07:12
Postat av: Rebecca

Tror det kommer bli jättebra med bytet, jag vet ju själv hur nöjd jag är. Alicia och Wiggo kommer få det mysigt tillsammans där tror jag!

2008-02-17 @ 19:51:57
URL: http://www.rebeccas.se
Postat av: Susanne

Låter som en jättebra idé att byra till den dagmamman - hon verkar ju super! Trist att det finns sådana dåliga dagis...

2008-02-18 @ 21:53:33
URL: http://yssasblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0