Mormor, Åland, faster & Linda besök.

I tisdags ringde min mamma och sa att hennes planer blivit inställda så vi packade in oss i bilen och åkte upp till henne. När vi kom upp så hade vi det mys med god mat, fika och en massa lek. På onsdagen gick vi upp 06:30 och gjorde iordning oss, för 08:30 skulle vi befinna oss i Kapellskär för att ta båten över till Åland. Ronnie var väldigt mycket på Åland när han var liten för han har släkt där. Han har pratat i flera år om att han vill åka dit så nu var det dax. Wiggo var väldigt förväntansfull över båtresan med den stooora båten. Han sprang runt och utforskade båten hela resan. När vi kom fram till Mariehamn så gick vi runt och kikade på vad Mariehamn har att bjuda på. När vi var klara med det så tog vi bilen och åkte ut mot Eckerö. Mellan Mariehamn och Eckerö bor Ronnies faster Edit som han inte träffat på säkert över 8 år så vi bestämde oss för att våldgästa dom. Först kände inte Edit och Vensel(Edits man) igen Ronnie men sen vart dom så glad av att se honom. Vi vart bjuda på kaffe och gott fikabröd. Efter några timmar var det dax för oss att åka, för båten hem ville vi inte missa.
På torsdagen åkte jag Ronnie och Wiggo in till Norrtälje för att handla lite. Vi passade på att lämna Meja hemma hos mormor så dom kunde umgås lite. Tror att Wiggo tyckte det var skönt att komma iväg med bara mamma och pappa ett tag men han frågade efter Meja hela tiden. Resten av dagen tog vi det bara lugnt.
Igår kom vi hem igen. Vi fixad eoch donade lite. Lite senare på eftermiddagen kom gudmor Linda hit, vilket Wiggo tyckte var superskoj. Linda fick knappt sitta ner och prata med oss. Det var full rulle hela tiden.

Men vart är båten? Kul att åka båt!

Wiggos nya båt.       Utflykter är jobbiga

Syskonmys i snurrstolen hos Edit.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Låter jättetrevligt! Vilken fin bild på barnen i snurrstolen!

2008-08-10 @ 21:33:45
URL: http://www.rebeccas.se
Postat av: Magdalena

Lyllos Wiggo som fick åka båt!! Max är grymt avundsjuk... Han har inte åkt båt sen han var 6 månader, och han påstår att han inte minns det :S

2008-08-11 @ 18:15:18
URL: http://www.magdis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0